LBG 4-persoons stapelbed

LBG / AUPING

LBG - WAKKER WORDEN

LBG - IN BED MET...

Lekker wakker worden… Kaboom Hotel, een concept van LBG Hotels en in 2015 uitgeroepen tot Best New Hotel concept van het jaar, is in mei uitgebreid van 63 naar 79 kamers. Een groei van 144 naar maar liefst 194 bedden in antwoord op de toenemende vraag naar hotelkamers in Kaboom Hotel, en familiekamers in het bijzonder. Om aan deze vraag te voldoen, heeft LBG Hotels een uniek en volledig nieuw hotelbed laten ontwikkelen: één stapelbed voor 4 personen, ontworpen door InterAlter Interieurarchitecten in nauwe samenwerking met Auping.

“We verkopen slaap”

“Hoe je het ook wendt of keert, LBG Hotels verkoopt slaap. Waarom moet dat onbetaalbaar zijn voor een gezin of vriendengroep? Met dit unieke, speciaal voor en door LBG Hotels ontworpen stapelbed, combineren we ultieme luxe met prijs-kwaliteit. Dikke Auping matrassen, super stabiel, én betaalbaar”, omschrijft Rino Soeters, algemeen directeur van LBG Hotels. Vanuit de filosofie dat je in Kaboom Hotel betaalt voor alles dat je nodig hebt voor een goede nachtrust, maar beslist niet voor allerlei extra’s die je toch niet gebruikt, is het nieuwe 4-persoons stapelbed een schot in de roos.

Vanaf de opening van het hotel in 2015 krijgt Kaboom Hotel structureel meer vraag dan dat er kamers beschikbaar zijn. De ervaring leert dat de Xlarge en Family Style 4-persoonskamers van Kaboom Hotel enorm in trek zijn bij families die internationale studenten bezoeken, om over gezinnen met kinderen en groepen vriend(inn)en nog maar te zwijgen. De uitbreiding was dan ook hard nodig voor alle mensen die specifiek bij Kaboom Hotel willen overnachten. Door de uitbreiding komt het totaal aantal kamers voor 4 personen op 18 stuks te liggen.

Related Projects
contact

Even snel een berichtje achterlaten? We reageren asap.

Not readable? Change text. captcha txt