Geusseltbad

Geusseltbad

Diep in de zee, diep in de zee… Droom jij ervan om als een echte zeemeermin door het water te zwemmen? Mét een prachtige zeemeerminnenstaart? Kom dan zeemeerminzwemmen in het Geusseltbad! Tijdens onze mermaid clinics en wekelijkse FinFun zwemtrainingen, ervaar je hoe het is om sierlijk door het water te bewegen met een mooie ‘monofin’.

Haal je zeemeermin zwemdiploma!

Om deel te kunnen nemen aan de wekelijkse FinFun zeemeermin zwemtrainingen, moet je in het bezit zijn van je zeemeermin zwemdiploma. Dit diploma kun je halen tijdens een van de 2 uur durende clinics die op meerdere momenten in het jaar worden gegeven in het Geusseltbad (doorgaans in de schoolvakanties). De 1 uur durende mermaid clinics zijn vooral een leuke ervaring en introductie tot zeemeerminzwemmen. Bij deze clinics krijg je geen diploma.

FinFun zeemeerminzwemmen is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar die in het bezit zijn van hun B-diploma.

Little Mermaids poolparty

Wist je dat jarige zeemeerminnen hun verjaardagsfeestje in het Geusseltbad kunnen vieren? Tijdens jouw zeemeerminnenfeestje ervaar je samen met je vriendjes en vriendinnen hoe het is om met een zeemeerminnenstaart door het water te bewegen. Ook leer je verschillende zeemeerminkunstjes. Bekijk de Little Mermaids poolparty hier!

Related Projects
contact

Even snel een berichtje achterlaten? We reageren asap.

Not readable? Change text. captcha txt